Ejendomsformidling

Lad BOIBYEN.DK sælge din bolig – spar den dyre ejendomsmægler!

Som registreret ejendomsformidler hjælper BOIBYEN.DK dig med at sælge din bolig. Vi formidler salg af din bolig og tager dig trygt igennem salgsprocessen fra start til slut.

Markedsføring af din bolig sker på følgende internetsider:

Prisen afhænger af din egen indsats og består af en basis-pakke med mulighed for at købe tilvalg.

Vi sørger for alt. Du skal blot selv levere fotos og plantegning samt stå for fremvisning af boligen til interesserede købere. Mod merbetaling klarer vi også fotos, plantegning og fremvisninger.

Priserne er følgende:

 • Basispakken: kr. 14.500,-
 • Fotopakke inkl. plantegning: kr. 2.000,-
 • Vi fremviser din bolig, pr. fremvisning: kr. 475,-
 • Åbent hus-arrangement, pr. gang: kr. 1.275,-

Ved sagens opstart betales kr. 4.500 ekskl. tillægsydelser. Betalingen dækker alt arbejde i forbindelse med udbud af boligen, herunder navnlig salgsvurdering, udarbejdelse af salgsopstilling og salgsbudget samt markedsføring af boligen.

De resterende kr. 10.000 betales først, når boligen er solgt. Formår vi ikke at sælge din bolig, har du således alene haft salgsudgifter med kr. 4.500 med tillæg af eventuelle udgifter til rekvisition af dokumenter samt eventuelle udgifter til fremvisninger og fotos.

Mere om processen

BOIBYEN.DK hjælper dig gennem boligsalget fra A-Z. Vi markedsfører din bolig, finder en køber, sørger for alt papirarbejde, herunder udarbejdelse salgsopstilling og købsaftale etc., og bistår i eftersalgsprocessen med alt det praktiske, der skal falde på plads.

Vi starter med et møde, hvor vi afstemmer dine forventninger til salget og på baggrund heraf fastsætter en realistisk udbudspris. Herefter udarbejder vi en salgsopstilling og sætter boligen til salg ved markedsføring på de store internetfora for ejendomsformidling, heraf navnlig Boligsiden og Boliga jf. ovenfor.

Som grundlag for markedsføringen og salgsopstillingen bestemmer du selv, om du vil anvende dine egne fotos af boligen, eller om du vil købe en fotopakke inkl. plantegning via os. Du bestemmer også selv, om du selv vil fremvise din bolig eller overlade dette til os. Du kan også vælge en kombination afhængig af dine aktuelle behov.

Vi sørger for (eller bistår med) at indhente alle dokumenter, som skal foreligge og udleveres til køber forud for og ved indgåelse af en købsaftale. Bemærk, at det kan koste penge/gebyr at indhente visse dokumenter. Det gælder eksempelvis ejendomsdatarapport, administratorbesvarelser samt energimærke, tilstandsrapport og elinstallationsrapport. Sådanne omkostninger skal du selv afholde. De er ikke inkluderet i vore priser.

Når der er fundet en køber til boligen, sørger vi for udarbejdelse af købsaftale og hjælper dig igennem det praktiske med gennemførelse af ejerskiftet (eftersagsbehandlingen).

BOIBYEN.DK formidler salg af følgende boliger:

 • Villa
 • Villalejlighed
 • Ideel anpart
 • Ejerlejlighed
 • Fritidsbolig
 • Sommerhus
 • Andelsbolig

Som registreret ejendomsformidler er BOIBYEN.DK underlagt reglerne i lov om formidling af fast ejendom m.v. – i daglig tale blot kaldet ejendomsmæglerloven. Ansvarlig for dit salg er Henrik Palmkvist, der er både boligadvokat og ejendomsmægler.